El Somni de la Sagrada Família
JUNTA CONSTRUCTURA DEL TEMPLE EXPIATORI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

El 2018 UN NOUAIRE publica uns documents històrics que fins ara formaven part de manera exclusiva del Patronat de la Sagrada Família. Aquesta obra anomenada El Somni de la Sagrada Família és una edició especial i limitada a només mil exemplars.

Són dues làmines que venen en una capsa de luxe negra amb estampació de plata. Una és el primer dibuix fet per Gaudí del TEMPLE, en el que es va basar tota la construcció de la Sagrada Família. La segona és un planell de la Sagrada Família extret per primer cop dels programes que fan servir els arquitectes del TEMPLE.

S’inclou:

Capsa contenidora 30×35 cm folrada amb GELTEX negre i estampada en plata mat, i una solapa interna a la contra-tapa que conté 6 làmines de paper RIBES color crema de 310 g. amb dibuixos de Subirachs.

Dues làmines de paper RIBES de color crema de 310 g. amb les làmines de la idea inicial de Gaudí i del render (dibuix extret dels programes informàtics dels arquitectes) del TEMPLE acabat segons el projecte actual de la Junta Constructora de la Sagrada Família.

El volum de LES NAUS DE LA SAGRADA FAMÍLIA, actualitzat, on els autors són els arquitectes que actualment dirigeixen el projecte de la construcció de la Sagrada Família. Mides: 26,5 x 31,5 cm; pàgines 224 a color; enquadernació amb tapa dura i sobrecoberta impressa a 4 tintes.

Llibre El somni de la Sagrada Família
Llibre "El Somni de la Sagrada Família"