No ens prendran la veu
MARTA BALLVÉ, LAURA INIESTA, ANET DUNCAN, NÚRIA ROSSELL

En el llibre d’artista No ens prendran la veu, les obres de les artistes Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell acompanyen els textos de vint-i-quatre dones valentes i compromeses. Un llibre fet des de l’activisme i amb mirada de dona.

El fil conductor del llibre és un glossari de paraules que conviden a la reflexió. A partir de conceptes com ara empoderament, ecofeminisme, llibertat, terra, frontera, independència, solidaritat, sororitat, justícia, sostenibilitat, educació, compromís, migració, identitat… vint-i-quatre dones, entre les quals escriptores, periodistes, actrius, poetes, científiques, advocades, cuineres, models…, parlen des de l’activisme i el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de les dones, dels pobles i de totes les minories silenciades.

Les obres de les artistes plàstiques Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell estableixen un diàleg amb els textos i es converteixen també en una eina de compromís social.

Se n’ha fet una edició limitada de 998 exemplars numerats i signats a mà per les artistes. El llibre s’entrega dins d’un estoig negre.

L’obra ha estat coordinada per l’artista Núria Rossell, amb un desig de visibilitzar les dones, desmuntar els estereotips de gènere, denunciar les injustícies socials i climàtiques i reivindicar la igualtat d’oportunitats, la diversitat i la pluralitat.

No ens prendran la veu!

No ens prendran la veu - llibre i estoig
Marta Ballvé
Laura Iniesta
Anet Duncan
Núria Rossell

 

                                 _

No ens prendran la veu, un llibre solidari

Un Nouaire, promotora de cultura catalana, destina el 10% de les vendes del llibre No ens prendran la veu a Fundació Ared, per promoure la inclusió social i laboral de persones en alt risc d’exclusió social, especialment dones, a través del projecte “Menjador Social”, que garanteix dos àpats diaris complets i facilita aliments i productes de primera necessitat.